ridouan taghi gezocht
Ridouan (Redouan) T. verdacht van opdracht geven tot reeks liquidaties. © Politie

Nieuwe foto’s vrijgegeven van vermeende opdrachtgevers Mocro Maffia liquidaties

De politie heeft in het onderzoek naar de twee vermeende kopstukken van de Mocro Maffia, Ridouan (Redouan) T. en Said R., nieuwe foto’s vrijgegeven.

Op verschillende foto’s zou onder meer de gezochte Ridouan T. te zien zijn. De politie vraagt het publiek om hulp bij het identificeren van de foto’s en bijvoorbeeld locaties. Zo is er een foto gedeeld van binnen in een vliegtuig (zie onderaan pagina) en wil de politie graag weten om welke vliegtuigmaatschappij, vlucht en locatie het gaat. De foto is vermoedelijk genomen op 16 januari 2018.

Verder wil de recherche ook meer weten omtrent graffiti die werd aangetroffen op de Platinum Lounge in Utrecht. Op de muur van de horecagelegenheid werd ‘Los Pepes War’ gespoten. De politie wil graag meer informatie omtrent de graffiti op de shishalounge. De foto’s zijn vooruitlopend op de uitzending van Opsporing Verzocht vrijgegeven. Daar wordt vanavond ook aandacht besteed aan deze zaak.

De twee vermeende Mocro Maffia kopstukken worden internationaal gezocht en zijn op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. De politie verdenkt de twee van onder meer het opdrachtgeven tot meerdere liquidaties. Nabil B., de Mocro Maffia kroongetuige, heeft belastende verklaringen afgelegd tegen de verdachte. De broer van de kroongetuige is kort nadat bekend werd dat er verklaringen zijn afgelegd, geliquideerd. De vermoedelijke schutter werd vrij snel aangehouden en zit sindsdien vast.

Links zie je een foto in een vliegtuig en rechts een foto van de graffiti bij Platinum Lounge in Utrecht.