Ondergrondse wietplantage met geheime ingang in R’dam (UPDATE)

Gisteren heeft de politie in Rotterdam een grote professionele ondergrondse wietplantage ontdekt in een bedrijfspand. De ontdekking werd gedaan na een tip van een aannemer. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

De politie stelde een onderzoek in naar een bedrijfspand aan de Vlaardingweg na een tip van een aannemer. De aannemer was bij de buren bezig in de kruipruimte toen hij stuitte op een berg zand en een houten plaat die daar niet hoorde. Toen de aannemer de plaat weghaalde zag hij enorm veel planten. Daarop tipte hij de politie.

Bij doorzoeking van het bedrijfspand ontdekte de politie de ingang naar de plantage. Die zat verstopt onder een pallet. Bij het optillen van de palet kwam de ingang tevoorschijn. Daaronder werd een grote ondergrondse wietplantage aangetroffen. In de plantage bleken duizenden planten te staan. Precieze aantallen zijn nog niet bekendgemaakt.

(UPDATE)

In de zeer professionele ondergrondse wietplantage stonden in totaal 4.858 planten. Alle planten en benodigdheden voor het kweken van wiet zijn in beslag genomen en vernietigd. De huurder van het pand, een 42-jarige Rotterdammer, is aangehouden.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl