In het onderzoek naar de dodelijke schietpartij en/of liquidatie op 15 januari in een woning aan de Bovenstraat in Rotterdam IJsselmonde, is op 19 maart in Amsterdam een derde verdachte aangehouden. Bij de schietpartij kwamen twee broers van Albanese afkomst om het leven.

De op 19 maart aangehouden verdachte is een 27-jarige Albanese man. Eerder werden in het onderzoek naar de dubbele moord twee Albanezen van 25 en 26 jaar aangehouden. De 26-jarige werd op 15 januari gewond op de Kasteelweg aangetroffen en zit sindsdien vast. Hij bleek gewond te zijn geraakt door vuurwapengeweld. De 25-jarige man werd een week later, op 22 januari, in Slovenië aangehouden en op 9 februari aan de rechter-commissaris voorgeleid die hem in bewaring stelde.

Bij de schietpartij en/of ripactie op 15 januari werden twee broers van 25 en 29 jaar oud doodgeschoten. Sindsdien doet een team van de recherche onderzoek in deze zaak. De politie gaat er vanuit dat de aanleiding voor de schietpartij ligt in het criminele circuit.