UPDATE 2: Grootschalig onderzoek na liquidatie in Molenschot

De politie is een grootschalig onderzoek gestart naar de liquidatie in Molenschot en hebben een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) op de zaak gezet. Er is inmiddels ook meer info omtrent de identiteit van het slachtoffer.

In de Broekstraat in Molenschot werd op maandagavond rond 19.45 uur een dode man aangetroffen. Hij blijkt door vuurwapengeweld om het leven te zijn gekomen. het voertuig van de slachtoffer, een zwarte Opel Corsa, is niet ver van het stoffelijk overschot, met de lampen nog aan, aangetroffen.

Inmiddels is ook meer bekend geworden omtrent de identiteit van de doodgeschoten man. Het gaat om een 27-jarige man uit Capelle aan den IJssel. Hij zou regelmatig op een camping in Molenschot verblijven. Het onderzoek is in volle gang en de politie is naarstig op zoek naar getuigen en mensen die meer weten over de achtergronden van deze liquidatie.

(UPDATE)

Crimesite meldt dat het slachtoffer de 27-jarige Hugo G. is. Dit is niet bevestigd door de politie.

(UPDATE 2)

De achternaam die Crimesite gepubliceerd had blijkt niet te kloppen. Bronnen melden Crime Nieuws dat het slachtoffer inderdaad de 27-jarige Hugo is. Hij zou lid zijn geweest van een bekende motorclub.

Agenten op onderzoek