Ontsnapte moordenaar Mexicaanse maffia brengt heel gezin om het leven

Een ontsnapte veroordeelde moordenaar die een compleet gezin uitmoordde is in de Verenigde Staten na een klopjacht doodgeschoten.

De 46-jarige Gonzalo Lopez is een lid van de Mexicaanse maffia en zat een levenslange gevangenisstraf uit voor een moord op een man in 2006. Tijdens een transport op 12 mei van de gevangenis in Gatesville naar die in Huntsville, wist Lopez uit zijn handboeien te komen en te ontsnappen. Hij stak de chauffeur neer en reed met de bus in de richting van Leon Country waar hij stopte bij een vakantiewoning.

In het pand trof de crimineel een familie met drie kinderen aan. Het hele gezin werd door Lopez uitgemoord. De politie vond de lichamen nadat familieleden hadden gemeld geen contact meer met het gezin te kunnen krijgen. De witte pick-up truck van het gezin bleek meegenomen t zijn door de moordenaar.

Na een klopjacht werd de man ongeveer 400 kilometer verderop getraceerd. Na een achtervolging reed Lopez tegen een boom en opende het vuur. De politie schoot terug waarbij de voortvluchtige crimineel dodelijk werd geraakt.