De ontvoering door gemaskerde mannen in Nunspeet.

Ontvoerde man Nunspeet 120 kilometer verderop vrijgelaten

De 53-jarige man uit Doornspijk die afgelopen vrijdag werd ontvoerd in Nunspeet blijkt 120 kilometer verderop te zijn vrijgelaten in het Brabantse Drunen. Dat is bekendgemaakt in een uitzending van Opsporing Verzocht.

Dezelfde avond kwam het slachtoffer rond 21.00 uur aan bij zijn woning in Doornspijk. De man reisde met het openbaar vervoer terug naar zijn huis. Wat er in de tussentijd gebeurt is met de man wil de politie ‘in belang van het onderzoek’ en veiligheid van het slachtoffer niet zeggen. Wel is er gemeld dat hij in ieder geval bedreigd is door de ontvoerders. Over mogelijke motieven is momenteel niets bekend. De politie onderzoekt de zaak.

Op vrijdag 2 december werd de 53-jarige man uit Doornspijk meegenomen door gewapende mannen in een bivakmuts. Het slachtoffer dacht met de politie te maken te hebben. Dit bleek niet het geval. Hij werd vastgebonden, in een BMW gezet en meegenomen. De daders namen ook de Mercedes van het slachtoffer mee. Dit voertuig werd later teruggevonden in Putten.

https://youtu.be/1BBc04MzIH4