UPDATE: Opnieuw aanhouding voor dubbele moord in Hellevoetsluis

In het onderzoek naar de dubbele moord op Tweede Kerstdag op de Branding in Hellevoetsluis, heeft de politie opnieuw een verdachte aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dodelijke schietpartij.

Dat heeft de politie bekendgemaakt. De 50-jarige man werd maandag aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Eerder werd een 29-jarige man aangehouden als verdachte. Beide mannen zijn afkomstig uit Hellevoetsluis. De politie is nog op zoek naar minimaal twee verdachten.

Op maandag 26 december werden twee mannen even voor 18.00 uur neergeschoten bij een woning op de Branding. Het eerste slachtoffer, een 29-jarige man uit Hellevoetsluis, overleed dezelfde avond nog aan zijn verwondingen. Het tweede slachtoffer, een 22-jarige Rotterdammer, stierf later die nacht in het ziekenhuis. De mannen waren op visite in een woning aan de Branding.

UPDATE: De politie heeft een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de dodelijke schietpartij. Een 23-jarige man uit Hellevoetsluis meldde zich zelf bij de politie en is vastgezet.