Opnieuw twee verdachten opgepakt voor dodelijke mishandeling groep Nederlanders op Mallorca

De politie heeft in het onderzoek naar de dodelijke mishandeling door een groep Nederlanders op Mallorca, opnieuw twee verdachten aangehouden.

Agenten hebben vanochtend de twee nieuwe verdachten aangehouden in het onderzoek naar de gewelddadigheden op 14 juli op Mallorca. Het gaat om twee Hilversummers van 18 en 19 jaar oud. Zij worden verdacht van het plegen van openlijk geweld.

De beide mannen worden op dit moment verhoord door de politie. In totaal zitten er nu acht verdachten vast, allen uit Hilversum. De verschillende verdenkingen betreffen medeplegen doodslag, medeplegen poging doodslag en openlijk geweld, aldus het OM. Een van de eerder aangehouden verdachten staat morgen bij de raadkamer, die daarna zal beslissen of hij langer vast moet blijven.

De gewelddadigheden vonden plaats in de vroege ochtend van 14 juli in El Arenal op Mallorca, in een horecagelegenheid en vervolgens op de boulevard. Meerdere mensen raakten hierbij gewond. Bij het tweede incident op de boulevard raakte de 27-jarige Carlo Heuvelman uit Waddinxveen zwaargewond en overleed vier dagen later in het ziekenhuis.