enkelband knippen video, enkelband eraf video
Man knipt enkelband © screenshot

Oprichter en voormalig generaal No Surrender MC vrij met enkelband

De oprichter en voormalig generaal van motorclub No Surrender Klaas Otto komt volgende week maandag op vrije voeten. Hij wordt onder voorwaarden vrijgelaten en moet een enkelband om.

Klaas Otto zit al geruime tijd vast op verdenking van onder meer afpersing en witwassen. Hij zat al sinds juli vorig jaar in detentie en mag nu in vrijheid zijn proces afwachten. Otto mag in de tussentijd geen contact opnemen met getuigen en/of mensen die aangifte tegen hem hebben gedaan.

Op 11 mei 2016 werd de woonwagen van Otto al doorzocht door de politie in een onderzoek inzake witwassen. Daarbij werd de boekhouding in beslag genomen. De politie was op zoek naar bewijzen van witwassen en naar mogelijkheden om beslag te laten leggen. In juli 2016 werd hij aangehouden en vastgezet op verdenking van onder meer witwassen, afpersing en brandstichting.

Voor een video van de man hierboven die héél stoer voor zijn vrienden doet en zijn enkelband doorknipt, klik hier! Hoe stoer ben je als je weer vast wordt gezet en niet meer lekker thuis voor de buis de restant van je straf uit kan zitten onder voorwaarden.