© Pexels

Oprichter motorclub No Surrender Klaas Otto bevestigt relatie met ‘zijn meisje’ Rachel Hazes

Oprichter motorclub No Surrender, Klaas Otto, en Rachel Hazes bevestigen via Instagram hun relatie.

De weduwe van André Hazes liet al enige tijd geleden weten het gezellig te hebben met Otto. Nu bevestigt ze de relatie met een post op Instagram. Op zaterdagavond verscheen er een foto van een zoenende Rachel en Klaas. Vervolgens liet de voormalige motorclub baas weten dat Hazes ‘zijn meisje’ is.

Kort na het verschijnen van de foto werd het account van Otto gehackt. Er verschenen berichten die niet erg positief waren in de richting van Hazes waarbij gesuggereerd werd dat Otto een relatie met een andere vrouw zou hebben, Volgens de No Surrender-oprichter heeft vermoedelijk zijn ex-vriendin zijn account gehackt. Hij liet in een video weten: ‘Beste volgers, dit slaat nergens op. Luister, Rachel Hazes is mijn meisje.’

Otto is een bekende van politie en justitie en werd in 2018 veroordeeld voor onder meer bedreiging, afpersing en witwassen. Hij kreeg hiervoor een gevangenisstraf van zes jaar opgelegd, maar ging daartegen in beroep. In het voorjaar van 2020 kwam hij weer vrij, na ruim drie jaar in voorarrest te hebben gezeten.

https://www.instagram.com/p/CbTF_YnIkH2/?utm_source=ig_web_copy_link