Ouders van het jaar vergeten kind in doolhof en hebben helemaal niets door

Een stel komt zeker niet meer in aanmerking voor een ouders van het jaar award, aangezien ze hun 3-jarig kind zijn vergeten na een dagje uit. Dat is al erg genoeg maar de vader en moeder hadden pas de volgende ochtend door dat hun kind verdwenen was.

Dit bizarre tafereel speelde zich vorige week maandag af in Utah in de Verenigde Staten. De vader, moeder en 3-jarig kind waren naar een zogenaamde ‘corn maze’, is een doolhof in een maïsveld, gegaan voor een leuk dagje uit. Toen het stel weer vertrok zijn ze zonder hun kind weggegaan.

Een toevallige voorbijganger zag het kind helemaal alleen staan en schakelde de politie in. Na uren wachten kwamen de ouders maar niet opdagen en moest het jongetje zelfs overnachten. Pas de volgende ochtend belden de ouders van het jaar de politie om te melden dat hun zoontje vermist was.

Hoe kan je als ouders je kind vergeten? Ook niet voor heel even maar een hele nacht niet doorhebben dat je kleine kind niet aanwezig is. De politie heeft zelf ook nog veel vragen en gaat een onderzoek instellen. Het jongetje is weer terug bij zijn vergeetachtige papa en mama.