Pedofiel in de val gelokt en gechanteerd

In Limburg zijn twee zusjes van 13 en 14 jaar oud het slachtoffer geworden van een seksaffaire waarbij een 68-jarige vermeende pedofiel in de val werd gelokt, mishandeld en gechanteerd. Dat meldt De Telegraaf op basis van vertrouwelijke stukken van justitie. Drie verdachten zijn aangehouden.

Via een advertentie kwamen een man uit Roermond, een man uit Heerlen en een vrouw uit Hoensbroek in contact met de 68-jarige pedofiel W. uit. Helmond. In de advertentie werd specifiek gevraagd om seks met een jong meisje.

Er werd afgesproken dat W. voor 300 euro twee uur seks kon hebben met de twee meisjes. De meisjes werden voor de afspraak bedwelmd met cocaïne en alcohol waarna ze naar een huis in Roermond zijn gebracht. Terwijl W. zich uitkleedde voor zijn afspraak maakte het drietal stiekem foto’s van hem. Vervolgens werd er geld geëist van de pedofiel anders zou zijn vrouw op de hoogte worden gesteld. Ook werd hij mishandeld. 

De zaak kwam aan het rollen nadat er geheime informatie bij het Team Criminele Inlichtingen binnenkwam. Het is niet duidelijk of W. ook zal worden vervolgd. Ook is niet helemaal duidelijk of hij nou wel of geen seks heeft gehad met de meisjes. Mogelijk is het alleen bij uitkleeden gebleven en is het niet verder gegaan dan dat.

Agenten op onderzoek