Peperdure Bentley gecrasht bij wilde achtervolging door straten Rotterdam

In Rotterdam is afgelopen nacht een peperdure Bentley gecrasht bij een wilde achtervolging.

Agenten zagen een man rijden in een gestolen Bentley en gaven de bestuurder een stopteken. De man gaf gas en sloeg vervolgens op de vlucht. Er ontstond daarop een achtervolging waarbij zeer hoge snelheden binnen de bebouwde kom werden gehaald.

Uiteindelijk kon de man geramd worden en probeerde hij er rennend vandoor te gaan. Hij kwam hierbij al snel ten val, waarna hij werd aangehouden. De gestolen Bentley is in beslag genomen in verband met een onderzoek in Frankrijk. De verdachte is vastgezet voor verhoor.

Dit bericht bekijken op Instagram

Zojuist een verdachte aangehouden samen met collega's van @pol_delfshaven. De verdachte reed in een gestolen voertuig dat in beslag genomen moest worden voor een onderzoek in Frankrijk. Toen collega's de bestuurder een stopteken gaven, ging hij er met hoge snelheid vandoor. Dit resulteerde in een achtervolging met zeer hoge snelheden binnen de bebouwde kom. Uiteindelijk kon hij geramd worden en probeerde hij er rennend vandoor te gaan. Hij kwam hierbij al snel ten val, waardoor hij aangehouden kon worden. Tijdens de achtervolging heeft de verdachte met het voertuig vermoedelijk meerdere voertuigen geraakt. Op de tweede foto kunt u zien om welke omgeving het gaat (Coolhaven en Middelland) Mocht u schade hebben aan uw voertuig, neem dan contact met ons op (via 0900-8844). Dan handelen wij dit voor u af! #Politie #Rotterdam #centrum #delfshaven #achtervolging

Een bericht gedeeld door Politie Rotterdam-Centrum (@politie_rotterdam_centrum) op