Pientere taxichauffeur pleegt bankoverval in eigen taxi

In Florida is een man op het slimme idee gekomen om een bankoverval te plegen in zijn eigen auto.  Alsof dat niet dom genoeg is blijkt het ook nog eens te gaan om een opvallende taxi. De pientere bankovervaller is uiteraard opgepakt.

De 31-jarige Clinton Archer Wells besloot vorige week een overval te plegen op een vestiging van de Wells Fargo bank. Hij was nog wel zo slim om iets over zijn gezicht te dragen om herkenning te voorkomen. Maar jezelf onherkenbaar maken is natuurlijk volkomen nutteloos als je gewoon je eigen opvallende taxi als vluchtauto gebruikt. Hij heeft niet eens de kentekens gewisseld. Hoe dom kun je zijn.

De taxichauffeur is dan ook enkele minuten na de bankoverval aangehouden door de politie. Hij zit nu vast en wordt verdacht van twee bankovervallen.  De politie denkt dat hij betrokken is geweest bij nog meer overvallen. Hoe hij dit tot nu toe heeft kunnnen volhouden is een raadsel. Want als je een overval gaat plegen in je eigen taxi dan vraag je er natuurlijk om, om aangehouden te worden.

image