Pinner met opvallende uiterlijk gezocht in onderzoek naar moord Rotterdam

De Rotterdamse politie heeft beelden gedeeld van een man met een opvallende uiterlijk in verband met een onderzoek naar een moord.

Het gaat om de moord op de 42-jarige Daniël Dutina. De man werd op 13 juni in zijn woning gevonden aan de Zaagmolenstraat. Hij bleek door geweld om het leven te zijn gekomen. De politie zette het gebied af en heeft een onderzoek gestart. Daaruit bleek dat Dutina nog werd gezien in de nacht van zondag op maandag op beelden van bewakingscamera’s maar wat er daarna gebeurd is, is nog onduidelijk.

Een grootschalig opsporingsonderzoek leidde de recherche naar een verdachte. De 43-jarige man is aangehouden en vastgezet. Welke rol hij heeft gespeeld bij de dood van Daniël Dutina wordt onderzocht. Mogelijk kan de man die de pinpas van het slachtoffer in bezit had meer vertellen over wat er die nacht gebeurd is.

De politie is nu op zoek naar een man met een opvallende uiterlijk. Hij heeft drie dagen na de dood van Dutina gepind met zijn pinpas. De politie hoopt dat iemand de man herkend (klik hier voor foto) en contact opneemt. Het onderzoek naar de dood van Dutina is in volle gang.