© Politie

Politie, ambulances en traumahelikopter naar café na grote vechtpartij en aanrijding

In Rucphen zijn bij een grote vechtpartij en aanrijding bij een café meerdere personen gewond geraakt.

Rond 1.30 uur zochten enkele mannen ruzie met vermoedelijk willekeurige mannen bij het café aan de Raadhuisstraat. De slachtoffers werden flink toegetakeld en zijn geschopt en geslagen. Omstanders wisten te voorkomen dat de gevechten binnen werden voortgezet. Toen de daders er in een auto vandoor gingen, werd een van de slachtoffers ook nog door de auto aangereden.

De hulpdiensten zijn na de melding met spoed ter plaatse gegaan met meederdere politie-eenheden, drie ambulances en een traumahelikopter. Naast vier slachtoffers van de vechtpartij, was er ook sprake van een medisch incident, bij een van de aanwezigen. Er werden vijf mensen naar diverse ziekenhuizen in de regio gebracht. Het gaat om vier inwoners (leeftijden 25, 27, 29 en onbekend) uit Rucphen en een man (21) uit Zundert.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de vechtpartij. In verband hiermee is in Roosendaal een auto in beslag genomen. Agenten hebben een 21-jarige man, eveneens uit Roosendaal, aangehouden en vastgezet. Het onderzoek loopt nog en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.