Politie deelt foto’s van man gezocht in verband met vermissing meisje (12) uit Rotterdam

De politie heeft foto’s gedeeld van een man die gezocht wordt in verband met de vermissing van de 12-jarige Hania uit Rotterdam.

Het vermoeden is dat zij in gezelschap is van deze mogelijke Engelssprekende man. Heeft u informatie over waar zij samen, of één van hen kan zijn, bel dan met de politie via 0800-6070. Weet u waar ze nu zijn? Bel 112! Aldus de politie.

Het meisje is sinds donderdagmiddag 12.30 uur spoorloos verdwenen. Op dat moment ging ze weg van haar school aan de Vaandrigstraat waar ze een docent vertelde een afspraak te hebben bij de orthodontist. Het meisje had helemaal geen afspraak en familieleden hebben aan het einde van de middag alarm geslagen nadat het meisje niet op tijd thuis was.

Familieleden vertelden over eerdere chatcontacten van Hania. Die bleken inmiddels gewist. Andere sporen en onderzoek maakten de zorgen om Hania alleen maar groter. Wij zijn nu specifiek op zoek naar de man op de foto’s. Hij wordt ervan verdacht Hania te onttrekken aan het gezag, meldt de politie. Klik hier voor foto 1 en hier voor foto 2!