De politie in Breda heeft een verdachte aangehouden voor een zware mishandeling. Tijdens het verhoor begon de man opzettelijk in het gezicht van een agent te blazen.

Rond 20.10 uur op donderdagavond zijn agenten naar een woning aan de Weilustlaan in Breda gegaan, omdat daar een mogelijke verdachte zou zijn van een mishandeling. Bij deze mishandeling zou een persoon met een hamer op zijn hoofd geslagen zijn. Wanneer agenten bij de woning aankomen, zien zij inderdaad diverse druppels bloed liggen.

Eenmaal binnen treffen de agenten meerdere personen aan waaronder de 28-jarige verdachte. In de woning vinden agenten nog meer bloed, maar ook de mogelijk gebruikte hamer en nemen het wapen in beslag. De verdachte heeft een ademanalyse test ondergaan en testte positief op drugs en alcohol. De man is vervolgens meegenomen naar het politiebureau.

Toen de politie de man wilde verhoren begon de verdachte zich recalcitrant te gedragen. De man blaast meerdere keren n het gezicht van de agent. Er wordt hem gevraagd om te stoppen maar de man blijft blazen. De verdachte is teruggebracht naar zijn cel en de agent heeft aangifte gedaan tegen de man.