UPDATE: Vermist meisje (15) na inbraak teruggevonden in Amsterdam

De politie is op zoek naar een vermiste 15-jarige meisje die na een inbraak mogelijk is ontvoerd.

Op woensdagochtend werd er een inbraak gepleegd in de woning van Emily Meijer en haar ouders in het Groningse Grootegast. De daders maakten hierbij de Peugeot van haar ouders buit. De politie vermoedt dat het meisje in de auto is meegegaan.

De politie en haar ouders maken zich ernstig zorgen. ‘Emily is een meisje met een achtergrond, ze is vaker weggelopen. Maar uit onderzoek blijkt: mogelijk is ze tegen haar wil meegenomen.’ Aldus een woordvoerder van de politie.

De gestolen Peugeot is in de omgeving van Roosendaal en Oosterland in Zeeland gezien, maar de politie heeft vooralsnog niks in die omgeving aangetroffen. Het onderzoek is in volle gang. Klik hier voor een foto van het meisje.

UPDATE: Het 15-jarige meisje uit het Groningse Grootegast dat sinds woensdag vermist was, is vannacht teruggevonden in Amsterdam. Dat heeft de politie bekendgemaakt. Wat er precies is voorgevallen en of het nou om een ontvoering gaat of wat anders, kon de politie niet zeggen. Een woordvoerder heeft laten weten dat de politie in gesprek is met het meisje.