Politie Rotterdam ‘super trots’ op MEGA vangst joints en zakjes wiet op ‘Reggae Festival’

De Rotterdamse politie heeft vol trots op social media gedeeld dat er joints en zakjes wiet en hasj zijn afgepakt bij het festival ‘Reggae Rotterdam’.

Het festival vond afgelopen zondag plaats in het Kralingsebos. De beveiligers hanteerden kennelijk een zero tolerance beleid wat betreft hasj en wiet. Veel joints en kleine zakjes met wat grammetjes zijn afgepakt en in beslag genomen. Het ergste van dit alles is het feit dat de politie vol trots een bericht deelt op social media van de MEGA vangst. Dit slaat natuurlijk nergens op om plantjes/joints af te pakken van mensen, notabene op een reggae festival.

Volgens de agent die het bericht deelde waren er ook kinderen aanwezig en was het zodoende verboden om te blowen of wiet bij je te hebben. Jezelf helemaal klem zuipen tot je in je broek plast is natuurlijk wel prima terwijl er kinderen aanwezig zijn. Dat hier nog capaciteit en tijd aan wordt besteed is volkomen belachelijk. Ga verkrachters, dieven of gewelddadige straatrovers aanpakken in plaats van mensen oppakken en/of irriteren omdat ze een plantje roken, telen, eten of op andere wijze tot zich nemen.

PS ‘super trots’ in de titel slaat op het feit dat de politie(agent) het überhaupt nodig heeft gevonden om dit te delen op social media.