Politie zoekt slachtoffer die door tien personen werd mishandeld in Rotterdam

De politie in Rotterdam is op zoek naar het slachtoffer van een mishandeling. De man werd door een groep van tien personen in elkaar geslagen.

Via cameratoezicht werd de politie gealarmeerd over een vechtpartij op het Schouwburgplein in Rotterdam tegenover De Doelen. Rond 19.30 uur had een groep van rond de tien personen het gemunt op één man. Die krijgt er op dat moment, volgens de politie, flink van langs. Hij wordt geslagen en geschopt tegen zijn hoofd en rug. De leeftijd van de daders ligt vermoedelijk rond de 16-18 jaar.

Daarop rent de groep weg in de richting van het Kruisplein. Omstanders ontfermen zich over het slachtoffer. De politie weet met aanwijzingen van medewerkers van cameratoezicht een aantal leden van de groep te traceren. Een aantal van hen werd gevonden in de omgeving van het Kruisplein, West-Kruiskade en Batavierenstraat. Anderen werden aangetroffen op het Weena en Stationsplein.

Drie verdachten zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling. Zij zijn meegenomen naar het bureau. Van anderen zijn gegevens genoteerd. In de hectiek is het slachtoffer vertrokken. De politie roept diegene nu op om zich te melden.