© Crime-Nieuws.nl

Politie zoekt slachtoffer ernstige mishandeling op station Bijlmer Arena in Amsterdam

De Amsterdamse politie doet onderzoek naar een ernstige mishandeling en zoekt het slachtoffer.

Op vrijdagavond 5 mei 2023 heeft er op station Bijlmer Arena in Amsterdam-Zuidoost een gewelddadig incident plaatsgevonden. Een groep personen heeft daar een nog onbekend slachtoffer in elkaar geslagen en op het spoor geduwd. De politie is op zoek naar de identiteit van het slachtoffer en roept eventuele getuigen op om zich te melden.

Het incident vond plaats rond 21.25 uur op een perron van het station. Het slachtoffer werd meerdere keren geslagen en geschopt, zelfs toen hij al op de grond lag. Op een gegeven moment wist het slachtoffer op te staan, maar werd vervolgens het spoor op geduwd. Wie het slachtoffer precies is, is nog niet bekend. Het gaat om een jongen of man met een blauw vest of jas aan.

De politie doet een dringende oproep aan eventuele getuigen om zich te melden. Heeft u iets gezien of gehoord, neem dan contact op met de politie. Ook roept de politie op om de heftige video van het incident, die op sociale media rondgaat, niet verder te verspreiden. De politie is in het bezit van de beelden en vraagt mensen om deze alleen met hen te delen.

Dit geweldsincident is zeer ernstig en de politie is hard bezig om de zaak op te lossen. We hopen dat de identiteit van het slachtoffer snel bekend wordt en dat de daders gepakt worden. Dit soort geweld moet ten alle tijden worden veroordeeld en mag niet getolereerd worden in onze samenleving.