© Politie

UPDATE: Politie zoekt vermiste man in Groningen na mogelijke ontvoering

De politie heeft een groot onderzoek ingesteld naar de vermissing van de 33-jarige Karel Haan uit Groningen. De man wordt sinds maandagavond vermist en is mogelijk ontvoerd.

De moeder van de 33-jarige man meldde rond middernacht de vermissing van haar zoon. Sindsdien is de politie bezig met een onderzoek om de verblijfplaats van de vermiste man te achterhalen. Agenten houden er rekening mee dat Haan van zijn vrijheid is beroofd. Sinds zijn vermissing is er geen enkel contact meer geweest.

De auto van het slachtoffer is gevonden op de Mepperweg tussen Zweeloo en Gees. De politie heeft een foto verspreid omdat de vermissing als zeer urgent wordt gezien. De 33-jarige Haan heeft momenteel geen vaste woon- of verblijfplaats en verbleef de laatste dagen in het Drentse Odoornerveen. Oorspronkelijk komt hij uit Oude Pekela. Afgelopen maandag had hij een afspraak in Hoogeveen maar is daar nooit verschenen. In het belang van het onderzoek wil de politie niet meer details geven in deze zaak.

UPDATE: De vermiste 33-jarige Karel Haan is inmiddels weer gevonden. Dat heeft zijn vader op Facebook gemeld. Het slachtoffer is wel zwaar mishandeld maar maakt het naar omstandigheden goed.