Politieagente mishandeld in Den Bosch

Vrijdag 9 augustus is een politieagente in Den Bosch ernstig mishandeld door een dronken arrestant. Ze is opgenomen in een ziekenhuis en maakt het naar omstandigheden goed.

Rond 21.00 uur kwam er melding binnen van een dronken man die bij een tankstation aan de Ericastraat in Schijndel zou rondhangen. Daarop ging de politie poolshoogte nemen en troffen op het terrein een 23-jarige Poolse man aan, die inderdaad dronken bleek te zijn, en aangehouden is voor openbare dronkenschap.

Tijdens de rit naar een cellencomplex in Den Bosch probeerde de dronken Pool uit de auto te vluchten. Dit gebeurde toen ze stopten voor een stoplicht ter hoogte van de kruising Gestelseweg en Pettelaarseweg. De agente probeerde de dronken man te stoppen, waarop hij haar meerdere keren met zijn vuist vol in het gezicht sloeg. Een andere agente die haar collega kwam helpen kreeg ook klappen.

Uiteindelijk is met assistentie van diverse agenten het gelukt om de verdachte in de boeien te slaan en de rit naar het cellencomplex te vervolgen. De dronken Pool is aangehouden en zit nog vast voor nader onderzoek. De agente is opgenomen in een ziekenhuis met onder meer een hersenschudding.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl
Bron: Politie