wiet crime nieuws

Politieagenten proppen ‘compacte collega’ door raampje in zoektocht naar wiet

Agenten hebben in een zoektocht naar een wietkwekerij een ‘compacte collega’ door een raampje gepropt.

Agenten waren maandagochtend bezig met een onderzoek bij een woning aan de Vaalmanstraat in Westervoort. Het vermoeden was dat er mogelijk wiet gekweekt zou worden. Omdat de agenten niet makkelijk de woning in konden werd een kleine agent door het keukenraam gepropt.

Eenmaal binnen bleek er inderdaad een wietkwekerij aanwezig te zijn. In de woning werden 250 wietplanten aangetroffen. De kwekerij is door een gespecialiseerd bedrijf ontmanteld. Er is verder onderzoek ingesteld naar de hennepteelt en mogelijke betrokkene(n).

Dit bericht bekijken op Instagram

Van je collega's moet je het hebben… Vanmorgen is er een hennepkwekerij aangetroffen en ontruimd aan de Vaalmanstraat in Westervoort. Omdat alle deuren op slot waren maar er wel een raampje openstond hebben we de meest compacte collega maar door het keukenraam gepropt 😉. Alle 250 planten en apparatuur zijn terplaatste vernietigd. De zaak wordt verder onderzocht door het hennepteam van @politierivierenlandoost. Heeft u ook het vermoeden dat er ergens in de buurt een hennepkwekerij zit? Meld dit dan bij uw wijkagent of anoniem via 0800 7000 (meld misdaad anoniem). #wijkagentenwestervoort #rivoost #hennep #hennepkwekerij #meldmisdaadanoniem #brandgevaar #instacops #nieuwehuurdersgezocht #08007000 #misdaadloontniet #politie

Een bericht gedeeld door Kea, Maurice & Maddy (@wijkagenten_westervoort) op