Er zijn opmerkelijke beelden opgedoken uit Brazilië waarin te zien is hoe een stel schietgrage agenten een verdachte en een onschuldige slachtoffer doorzeven met kogels. Na de dubbele moord proberen ze ook nog van alles in scène te zetten.

In de video is te zien hoe twee agenten een carjacker en zijn slachtoffer doodschieten in een soort van hinderlaag. De agenten proberen de wagen niet te stoppen of iets dergelijks, maar schieten gericht op de voorruit. Daarbij wordt niet alleen de dief geraakt maar ook zijn slachtoffer die gegijzeld werd.

Dit is niet eens de meest opmerkelijke aan de video, want na de dubbele moord beseffen de agenten ook dat dit er niet zo goed uitziet. Op dat moment gaan ze snel aan het werk om te doen alsof de twee in de gestolen als eerste hebben geschoten.

Als je goed kijkt zie je een agent instappen en van binnen schieten op de voorruit, zodat het lijkt alsof er van binnen de wagen naar buiten is geschoten. Waren er geen camera’s dan waren ze hier naar alle waarschijnlijkheid mee weggekomen.

https://youtu.be/Kuw66XBAKQM