De Amerikaanse autoriteiten hebben beelden vrijgegeven van een dodelijke schietpartij na een wilde achtervolging. De agenten vuren een kogelregen af op de inzittenden van de auto.

De achtervolging vond op 16 januari 2019 plaats in West Memphis, Arkansas, maar de beelden zijn recent pae vrijgegeven. De inzittenden van de auto gingen er vandoor toen ze een stopteken kregen tijdens een routinecontrole. Tijdens de achtervolging hebben de agenten de auto meerdere keren proberen te stoppen.

Toen de wagen uiteindelijk klem kwam te zitten midden in een woonwijk gaf de vrouw achter het stuur het nog steeds niet op. In de video is te zien hoe ze haar best doet om te ontkomen en zelfs een agent aanrijdt. Daarop wordt het vuur geopend door meerdere agenten en komen de vrouw en de man in de auto om het leven.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de schietpartij en is van mening dat de agenten geen blaam treft. De wagen waarin de twee slachtoffers reden bleek van diefstal afkomstig te zijn. De schietende agenten hebben enige tijd betaald verlof gekregen in verband met het onderzoek.