XTC pillen (MDMA) & een ponypack met cocaïne. © crime nieuws

Ponypacks en geld bij arrestaties inzake drugshandel in Rotterdam

De politie in Rotterdam heeft dit weekend acht mensen aangehouden in een onderzoek naar drugshandel. Bij de actie is beslag gelegd op een grote hoeveelheid ponypacks met cocaïne en contant geld.

Het onderzoek werd gestart naar aanleiding van een drugsgerelateerde aanhouding in augustus. Uit het onderzoek van de recherche kwam informatie naar voren dat een aantal personen zich bezighielden met drugshandel.

Zes weken geleden werd een nieuw onderzoek gestart dat leidde tot de aanhouding van drie mannen op 6 november in Rotterdam inzake drugshandel. Daarnaast werden vijf vermoedelijke klanten aangehouden voor bezit van harddrugs. De aangehouden verdachten zijn tussen de 30 en 46 jaar oud.

In Rotterdam zijn meerdere woningen doorzocht. Daarbij nam de politie circa 3.000 euro aan contanten, ruim 100 ponypacks met cocaïne en een drugspers in beslag. De drie mannen die verdacht worden van drugshandel zijn op 10 november voorgeleid en voor 14 dagen in bewaring gesteld. De klanten mochten snel weer naar huis.