Profvoetballer Jetro Willems smokkelde op 9-jarige leeftijd drugs van Curaçao naar Nederland

Profvoetballer Jetro Willems blijkt op 9-jarige leeftijd drugs vanuit Curaçao naar Nederland te hebben gesmokkeld.

Dat heeft de voetballer bekendgemaakt in het programma Andy Niet Te Vermeijde. De 26-jarige Willems vertelt in een gesprek met Andy van der Meijde dat zijn ouders de drugs in eerste instantie zelf wilden smokkelen. Toen dat niet lukte zou de voetballer zich naar eigen zeggen hebben opgeofferd. ‘Doe het maar bij mij’. Ik was toch al een beetje die gekke. Als ik dat voor mijn familie moet doen, dan doe ik dat gewoon’, aldus Willems.

De drugs werden vervolgens aan zijn been geplakt en het lukte de voetballer om de smokkelwaar Nederland in te krijgen. Volgens Willems hielp het geld zijn familie om een bestaan in Nederland op te bouwen. Zelf wilde hij geen geld voor zijn hulp bij het smokkelen en vertelde zijn ouders: ‘geef alles wat je mij wilde schenken maar aan mijn zus. Ik wil alleen een bal.’