Rapper Jay-Z regelt topadvocaat voor gezin dat door agenten bedreigd werd met de dood

De Amerikaanse rapper Jay-Z heeft een topadvocaat ingehuurd voor een gezin dat recent onder schot werd gehouden en met de dood werd bedreigd door de agressieve agenten.

Het ging in de stad Phoenix allemaal om een barbiepop ter waarde van 1 dollar die de 4-jarige dochter van het gezin had meegenomen. De politie stelde naar aanleiding van een anonieme melding een onderzoek in en kwam ter plaatse. Het gezin werd zeer agressief benaderd en zelfs met de dood bedreigd door de politie.’Ik schiet je in je gezicht’, schreeuwde één van de agenten.

De 24-jarige moeder en 22-jarige vader van het meisje waren zich van geen kwaad bewust en wisten ook niet dat hun dochter de barbiepop had meegenomen. Wat het nog erger maakt is dat de winkel de politie ook niet had gebeld en ook niet wilde dat het gezin werd vervolgd. Na het opduiken van de video van het incident heeft de burgemeester excuses aangeboden.

Het gezin laat het er niet bij zitten en zijn van plan om Phoenix aan te klagen voor het gedrag van de agenten. Ze eisen een schadevergoeding van 10 miljoen dollar. Hierbij krijgen ze nu hulp van de bekende en zeer succesvolle advocaat Alex Spiro, die Jay-Z via zijn bedrijf Roc Nation ter beschikking heeft gesteld.