Zondag 22 september is een vrouw in Rotterdam in haar rug gestoken door een andere vrouw. Er zijn geen aanhoudingen verricht. De politie heeft een onderzoek ingesteld om de identiteit van de vrouw te achterhalen.

Rond 18.15 uur kwam er melding binnen dat er een steekpartij zou hebben plaatsgevonden aan de Pleinweg. Toegesnelde agenten gingen naar de woning waar het slachtoffer zich zou bevinden. Toen er niet open werd gedaan werd de voordeur gedorceerd. Eenmaal binnen troffen ze daar het slachtoffer aan. Het bleek te gaan om een 20-jarige R’damse. Zij zat onder het bloed maar was wel aanspreekbaar.

Zij verklaarde dat ze even daarvoor onderweg naar een supermarkt aan de Pleinweg was. Daar ontstond er een woordenwisseling tussen haar en een voor haar onbekende vrouw. Dit mondde uit in een handgemeen waarbij de onbekende vrouw het slachtoffer meerdere keren in haar bovenlijf stak met een mes. Vervolgens vluchtte ze weg. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is nu naarstig op zoek naar haar.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl
Bron: Politie