Realityster Samantha de Jong alias Barbie doet aangifte na uitlekken seksvideo

Samantha de Jong, beter bekend als realityster Barbie, haat aangifte doen na het uitlekken van een seksvideo waarin zij te zien is. De verspreider zou eerst geld hebben geëist voor de video werd gepubliceerd.

De dader zou contact hebben gezocht met Barbie en een flink geldbedrag hebben geëist om de opnames niet uit te laten lekken. De Jong weigerde dit waarna de afperser de video naar buiten heeft gebracht. Dat meldt de woordvoerder van de realityster.

De betreffende opnames zouden ergens in het laatste kwartaal van 2017 zijn gemaakt. Het gaat om privé-opnames van Samantha de Jong. Wie de mogelijke dader is wil de woordvoerder niet zeggen. De zaak is nu uit handen gegeven aan de politie. Na onderzoek zal moeten blijken wie er verantwoordelijk is/zijn voor het lekken van de video.

Deze week werd ook bekend dat het OM website GeenStijl gaat vervolgen in een soortgelijke zaak. De website had een tweet gedeeld waarin een (plas)seksvideo van Patricia Paay te zien was. Het OM gaat GeenStijl vervolgen vanwege smaad.