Satudarah leider Henk Kuipers is samen met een aantal andere Satudarah leden per direct overgestapt naar motorclub No Surrender. Volgens de Telegraaf zijn complete chapters van Satudarah overgestapt naar No Surrender.

‘Kapikane’ Henk Kuipers was jarenlang het gezicht van Satudarah. Zo was hij weleens te gast bij een talkshow op de publieke omroep. In de laatste week van december gaf Kuipers nog een interview aan het Nieuwe Revu en vertelde daar onder meer ‘schijtziek’ te worden van de eenzijdige berichtgeving van justitie als het gaat om motorclubs.

Vanavond zal Kuipers een persconferentie geven in het clubgebouw in Emmen. Daar zal hij zijn opmerkelijke overstap naar No Surrender toelichten. In totaal stappen ongeveer 100 leden van Satudarah over naar No Surrender. Volgens de Telegraaf gaat het om vier kaderleden, Nomads, en vijf complete afdelingen. Klaas Otto, generaal van MC No Surrender, laat weten ‘zeer ingenomen’ te zijn met de komst van de nieuwe leden. Zijn club, MC No Surrender, overvleugelt nu in een klap Satudarah en de Hells Angels.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl