mongols hells angels vechtpartij, rotterdam blijdorp mongols angels, schietpartij mongols hells angels, motorclubs rotterdam vechtpartij
Foto: www.volganet.ru

Satudarah MC chapter in Sydney opgerold

De politie in Australië heeft de afgelopen week een aantal kopstukken van het chapter van Satudarah MC in Sydney aangehouden. Onder hen zit ook de president van het chapter.

Met de aanhoudingen is volgens de Australische politie het chapter ontmanteld. De club was nog klein en hadden slechts tien leden. In andere steden zoals Brisbane en Adelaide zijn er inmiddels ook chapters van Satudarah opgericht.

De politie observeerde de motorclub al sinds februari 2015. In november leidde dat tot een huiszoeking in het clubhuis van Satudarah in Sydney. Bij de zoeking werden onder meer drugs, zoals methamfetamine, aangetroffen.

Afgelopen week arresteerde de politie een 22-jarige lid omdat hij drugs op zak had. Een dag later werden twee mannen van 30 en 31 jaar oud aangehouden. De 30-jarige verdachte is de president van het chapter. Hij wordt verdacht van valsheid in geschrifte en een geweldsincident.