Dinsdagavond hebben enkele tientallen leden van de motorclub Satudarah op de Amsterdamseweg in Amstelveen de vorige week geliquideerde Gwenette M. herdacht. Dit deden ze volledig in eigen stijl door hun motoren te laten brullen. De leden van de motorclub wilden hiermee de laatste eer aan Gwenette bewijzen.

De president van het Amsterdamse chapter van Satudarah, Etous Belserang, legde een bloemstuk neer voor zijn geliquideerde vriend. Dit gebeurde onder het oorverdovende geluid van ronkende motoren. Veel omwonenden stonden voor hun ramen en bekeken het hele gebeuren van een afstandje. “Het was een heel bizar gezicht vooral toen zij expres de achterwielen van de motoren lieten doorslippen. Het was een en al rook”, aldus een van de bewoners.

Gwenette werd vorige week door drie schutters geliquideerd. Bij de liquidatie donderdagavond werden tientallen kogels afgevuurd. Men spreekt van minimaal vijftien schoten. Of Gwenette terug heeft geschoten of niet is vooralsnog niet bekend. Volgens bronnen zou Gwenette rennend vanaf een shoarmazaak achterna zijn gezeten door zijn moordenaars. Op de hoek van de Van Spaenstraat en de Amsterdamseweg liquideerden ze M.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl