© Instagram

Schade door aanslag met explosief op pand Roermond, politie zoekt getuigen

Bij een aanslag met een explosief op een pand in Roermond is schade ontstaan. De politie zoekt getuigen.

In de vroege ochtenduren, rond 01:50 uur, vond een ontploffing plaats bij een woning aan de Schepen van der Smitzenstraat. De explosie, veroorzaakt door een explosief, leidde tot schade aan de voordeur van de woning en een geparkeerde auto voor het huis. Gelukkig vielen er geen gewonden. De politie is onmiddellijk gestart met een buurtonderzoek, en de Forensische Opsporing voert ter plaatse onderzoek uit.

De impact van de explosie was merkbaar en resulteerde in schade aan zowel de voordeur van de woning als aan een auto die voor het huis geparkeerd stond. Het is geruststellend dat er geen slachtoffers vielen als gevolg van dit incident. De autoriteiten zijn nu volop bezig met het onderzoeken van de omstandigheden en achtergrond van deze explosie.

Om het volledige beeld van het incident te begrijpen, heeft de politie een oproep gedaan aan bewoners van de Schepen van der Smitzenstraat en naburige straten om zich te melden als ze in het bezit zijn van camerabeelden die kunnen bijdragen aan het onderzoek.

De lokale autoriteiten zetten zich in om de veiligheid en het welzijn van de gemeenschap te waarborgen. Het onderzoek zal inzicht verschaffen in de aard van de explosie en eventuele verbanden met bredere kwesties.