De politie in Emmen is naarstig op zoek naar twee mannen die op diverse objecten in de stad hebben lopen schieten.

Vorige week begon het geschiet van de twee heren al toen in de nacht van donderdag 8 op vrijdag 9 augustus er op een bedrijfspand aan de Wilhelminastraat werd geschoten. Ten tijde van het schieten was er niemand aanwezig in het pand en dus zijn er ook geen gewonden gevallen.

Zondag 11 augustus was het wederom raak en werd er weer op diverse plekken geschoten door twee mannen. Rond 10.30 uur kwam er melding binnen bij de politie dat twee mannen bij de zwemplas Kibbelkoele tussen Schoonoord en Sleen met vuurwapens op een informatiepaneel schoten. De twee mannen stonden bij een donkere BMW of Mercedes.

Toen de politie arriveerde bleek het informatiepaneel vol kogelgaten. De politie vermoedt dat ze met verschillende wapens hebben lopen schieten. Tevens werden in een andere bord in de directe omgeving ook kogelgaten aangetroffen.

Maar de schietgrage heren zijn mogelijk ook verantwoordelijk voor het schieten op een geparkeerde vrachtwagen aan de Laan van de Eekharst. Diezelfde zondagochtend hoorde een persoon rond 07.45 enkele knallen. Dit waren naar alle waarschijnlijkheid de twee mannen die het vuur openden op de geparkeerde vrachtwagen.

Waarom de mannen in en rondom Emmen lopen te schieten is nog een raadsel. Wellicht testen ze gewoon net aangeschafte vuurwapens uit. De politie is in ieder geval naarstig op zoek naar hen.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl
Bron: Politie