Schutter en slachtoffer dodelijke schietpartij Den Bosch zijn broers

De schutter en slachtoffer van een dodelijke schietpartij in Den Bosch blijken broers te zijn.

Op zondagochtend kwam bij de politie rond 11.30 uur melding binnen van een schietpartij in een woning aan de Vierde Haren in Den Bosch. Toen de hulpdiensten arriveerden bleek het slachtoffer al te zijn overleden. Er werd direct een groot onderzoek opgestart in en om de woning. Daarbij kwam volgens een woordvoerder al vrij snel een verdachte in beeld.

Een arrestatieteam deed later op de dag een inval in een woning aan de Pastoor van den Boomstraat in Berlicum. De schutter, een 56-jarige man, ligt zwaargewond binnen en komt even later te overlijden. Hij heeft zichzelf vermoedelijk van het leven beroofd. Ook in deze woning werd een onderzoek opgestart. Daarbij is een vuurwapen in beslag genomen.

Door de politie wordt uiteraard nog verder onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van de tragische gebeurtenissen. Ook vandaag nog zal er onderzoek worden gedaan in beide woningen. De overleden mannen zijn broers van elkaar. De aanleiding voor de incidenten ligt waarschijnlijk in een conflict tussen hen beiden. Daarover worden vanwege de privacy van alle betrokkenen geen verdere mededelingen gedaan. Het strafrechtelijke onderzoek wordt naar verwachting op korte termijn afgerond en afgesloten.