Schoten gelost in Rotterdam, politie zoekt getuigen en beelden schietpartij

De Rotterdamse politie onderzoekt een schietpartij en is op zoek naar getuigen.

Op maandagavond 1 mei vond er een schietincident plaats op de Koninginneweg in Rotterdam IJsselmonde. De politie is op zoek naar getuigen en doet onderzoek naar het incident. Er raakte niemand gewond bij het schietincident.

Rond 23.00 uur ontving de politie meldingen dat er in de lucht werd geschoten vanuit een auto op de Koninginneweg. De politie kwam snel ter plaatse en vond een huls en patroon op straat. Deze zijn in beslag genomen en worden onderzocht op sporen. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht in verband met het incident.

De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien of gehoord op of rond de Koninginneweg op maandagavond 1 mei. Ook is de politie op zoek naar eventuele camerabeelden uit de omgeving van het schietincident. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

De politie roept getuigen op zich te melden, omdat zij hopen meer informatie te krijgen over het incident en de daders te kunnen opsporen. Het is niet de eerste keer dat er een schietincident plaatsvindt in Rotterdam. De politie doet er alles aan om de veiligheid in de stad te waarborgen.