Slachtoffer liquidatie bij garage Limburgse Buchten is bekende zanger uit Servië

De man die bij een garage in het Limburgse Buchten werd geliquideerd, blijkt een bekende zanger uit Servië.

Het gaat volgens Servische media om de 43-jarige Serviër Enver Miki Kolasinac. De man is in het land een relatief bekende zanger, die onder meer heeft meegedaan aan een talentenjacht op televisie. Verder zijn er ook wat videoclips op YouTube te vinden.

Op het Sint Catharinahof werd afgelopen donderdag het lichaam van een 43-jarige man aangetroffen bij een garage. Uit sectie blijkt dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen. Het ging om vuurwapengeweld. Verder is er volgens de politie geïnvesteerd op buurtonderzoek en het veilig stellen van camerabeelden in de omgeving van Sint Catharinahof. Daarmee wordt geprobeerd een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van de laatste bewegingen van het slachtoffer.

Ook is er iemand in beeld gekomen die mogelijk een belangrijke getuige kan zijn. Van deze persoon is een compositietekening gemaakt. De politie wil dringend met hem in contact komen en geeft de tekening daarom vrij. De man was donderdagmiddag aanwezig op de parkeervakken bij de kruising van Kerkvonderen en Sint Catharinahof. Deze man zou mogelijk een belangrijke getuige kunnen zijn van het schietincident, danwel wat er daaraan vooraf ging, aldus de politie.

Er is een signalement en compositietekening gedeeld. De man lijkt tussen de 50 en 60 jaar oud te zijn. Zou ongeveer 1.80 meter groot zijn en een robuust postuur hebben. Hij had bruine ogen, opvallende wenkbrauwen en zwart haar, een brede neus en veel rimpels. De man droeg een donkere flat cap en een blauwe jeans met zwarte strepen op de voorkant. Daarbij droeg hij een brede zwarte riem en een donker zomerjasje met een opvallende kraag en zwarte schoenen.