Slachtoffer Nieuw-Sloten bekende van Gwenette M.

Inmiddels is meer bekend geworden over de identiteit van het slachtoffer van de schietpartij in Nieuw-Sloten. Volgens bronnen zou het gaan om een ‘bekende’ van Gwenette M. en heeft de schietpartij mogelijk te maken met het conflict tussen de groep van Benaouf A. en Gwenette M.

In de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 augustus schoten twee mannen een hoeveelheid kogels af op een man in Nieuw-Sloten, Amsterdam. Getuigen meldden AT5 dat er zeker zestien keer zou zijn geschoten op het slachtoffer. De daders wilden hun doelwit klaarblijkelijk dood hebben, want een omstander die hem probeerde te helpen zou ook zijn beschoten door hen. Na de schietpartij stapten ze in een auto en reden weg.

Volgens bronnen is het slachtoffer één van de verdachten die samen met Gwenette M. op 31 oktober 2012 werd opgepakt op het Dam. Justitie vermoedt dat ze toen een liquidatie op Benaouf A. aan het voorbereiden waren. Dit denken ze onder meer door het feit dat Gwenette een papiertje met het kenteken van een voertuig bij zich had, waar Benouaf geregeld in reed.

Het slachtoffer in Nieuw-Sloten was waarschijnlijk diegene die in het bezit was van een pruik ten tijde van aanhouding op het Dam. Het gaat om de 27-jarige Inchomar B. Het lijkt erop dat hij de meest recente slachtoffer is in de bloedige oorlog die al een tijdje woedt in de Amsterdamse onderwereld tussen de groep ‘Ben’ en de groep Gwenette. Er zijn al vele doden gevallen in dit conflict en naar alle waarschijnlijkheid zullen er nog meer gaan vallen.

 Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl