Slachtoffer schietpartij spoorloos verdwenen (UPDATE)

In de nacht van zaterdag 30 november op zondag 1 december heeft er een schietpartij plaatsgevonden in Rotterdam. Daarbij is zeker één gewonde gevallen. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Vanancht kwam er melding binnen van een mogelijke schietpartij in de Klaverstraat in Rotterdam-Zuid. Buurtbewoners hadden enkeke knallen gehoord en dachten in eerste instantie aan vuurwerk totdat zij een paar jongens weg zagen rennen. Toegesnelde agenten troffen ter plaatse verschillende kogelhulzen aan. Tevens werd een bloedspoor aangetroffen.

Bij de schietpartij, is afgaande op het bloedspoor, zeker één gewonde gevallen. Echter werd op het plaats delict geen gewonde persoon meer aangetroffen. De politie vermoedt dat het slachtoffer gevlucht is alsmede de schutter(s). De politie heeft de omgeving afgezet voor een grootschalig (sporen)onderzoek.

(UPDATE)

Later op de avond meldde zich een gewonde persoon bij het ziekenhuis. Vermoedelijk gaat het hier om het slachtoffer van de schietpartij eerder die avond. De politie onderzoekt dit nu.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl