De problemen lijken zich maar op te stapelen voor de medewerkster van De Nederlandsche Bank (DNB) ‘Conchita van der Waal’ die ontslagen is omdat ze een bijbaan had als SM-meesterers en/of prostituee. Het Parool meldt nu dat Conchita ook verdacht wordt van woonfraude.

Het Parool meldt dat Ludwina D., alias ‘Conchita van der Waal’, samen met maar man in Naarden woonde. Daarnaast exploiteerden ze samen of apart meerdere woningen in de regio Amsterdam en Amstelveen. Zo ook een appartement aan de Bethaniëndwarsstraat.

De panden die Conchita zou bezitten zouden niet verhuurd of gebruikt mogen worden als seksruimte. Volgens omwonenden is de woning aan de Bethaniëndwarsstraat wel degelijk gebruikt als sekshuis. Ook zou ze woningen illegaal aan toeristen hebben verhuurd.

De 46-jarige Ludwina D. kwam deze week groots in het nieuws nadat Quote onthulde dat ze actief was als SM-meesteres onder de naam ‘Conchita van der Waal’. In de herfst zou ze al ontslagen zijn geweest bij haar werkgever DNB nadat bekend werd dat ze werkte als escort en daardoor chantabel en niet van onbesproken gedrag was.