‘Stop fighting my dog!’ roept agent terwijl politiehond bijna arm van man eraf bijt

Een normale verkeerscontrole is in de Verenigde Staten uitgelopen op een ritje naar het ziekenhuis voor de bestuurder. Dit was nadat een politiehond helemaal los ging op zijn arm en dat allemaal om een kenteken.

Als je de beelden ziet denk je hier te maken te hebben met een moordenaar of iets dergelijks maar de man had alleen maar een, volgens de politie, ongeldig kenteken op zijn auto. Zelf was/is hij ervan overtuigd dat de betreffende kenteken wel geldig was/is in de regio waar hij woont. Hierdoor ontstond er een hele discussie en na ongeveer 10 minuten waren de agenten het zat en kwam er opeens politiehond bij.

Of de man nou fout zit of niet hem toetakelen met een hond gaat wel erg ver. Het ergste is nog dat de agent zegt: ‘Stop fighting my dog!’ Waar vecht de man tegen zijn hond? Nergens. Hij kan helemaal niets het beest gaat helemaal los. Dan schreeuwen ze nog draai je om. Hoe dan? Met een hond aan je arm kan je moeilijk even rustig gaan liggen op je buik.

[fvplayer src=”https://crime-nieuws.nl/wp-content/uploads/Stop-fighting-my-dog-roept-agent-terwijl-politiehond-bijna-arm-van-man-eraf-bijt.mp4″ splash=”https://crime-nieuws.nl/wp-content/uploads/Schermafbeelding-2018-05-18-om-20.24.28.png” width=”568″ height=”320″]