© Crime-Nieuws.nl

Tanden uit mond vrouw geslagen bij zware mishandeling na woordenwisseling

Een man heeft de tanden uit de mond geslagen van een vrouw bij een zware mishandeling in Prinsenbeek.

Op zondagavond zou de mishandeling rond 23.30 uur hebben plaatsgevonden in de Paantjensstraat. Het slachtoffer, een 53-jarige vrouw, deed aangifte en vertelde dat ze met haar partner en kinderen en hun aanhang de hele dag carnaval hadden gevierd in Prinsenbeek. Ze hadden hun bestelauto geparkeerd aan de Paantjensstraat en gingen naar eigen zeggen regelmatig terug om daar spullen uit te halen. 

Op een gegeven moment ontstond er een woordenwisseling met een groepje mensen die hen ergens van beschuldigden. Dit liep uit op een vechtpartij waarbij de 53-jarige vrouw hard in haar gezicht werd geslagen. Ze moest uiteindelijk met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. 

De vrouw mist nu door de zware mishandeling haar voortanden in haar bovenkaak en aan de rechterkant een snijtand. Ze heeft zich bij haar werkgever ziek moeten melden. De politie stelde een onderzoek in en heeft kort na het geweld een 56-jarige man uit Prinsenbeek aangehouden als verdachte. Hij is in verzekering gesteld en wordt verhoord.