Amnesia haze wiettopjes © crime-nieuws.nl

Tienduizenden euro’s aan wiet in sealbags aangetroffen onder matras

De politie heeft bij een doorzoeking in Bergen op Zoom een aanzienlijke hoeveelheid wiet in sealbags aangetroffen onder een matras. Het gaat om rond de tientallen duizenden euro’s aan toppen.

Agenten stelden een onderzoek in bij een woning aan de Eikstraat en doorzochten het pand. Onder een matras in een slaapkamer werd een partij wiet in sealbags aangetroffen en in beslag genomen. Het gaat in totaal om 15 kilogram wiet ter waarde van tientallen duizenden euro’s.

Het ligt aan welke soort wiet het is maar je zit dan tussen grofweg de 45000 en 75000 euro aan waarde. Voor die prijs, tussen ongeveer de 3000 euro en 5000 euro, kopen coffeeshops in. Het kan natuurlijk qua prijs altijd nog variëren afhankelijk van de hoeveelheid die je doorverkoopt, kwaliteit en andere factoren.

In de woning heeft de politie drie personen aangehouden en vastgezet in verband met de drugsvangst. Hun mogelijke rol wordt onderzocht en het drietal is overgebracht naar een politiecellencomplex. De recherche heeft een onderzoek ingesteld.