Zaterdagmorgen is een tiener bewusteloos getrapt door een jongeman met wie hij mogelijk een woordenwisseling zou hebben gehad. Alsof dat niet erg genoeg was, maakte de dader ook nog de telefoon van het slachtoffer buit. Er zijn geen aanhoudingen verricht. De politie onderzoekt de zaak.

Tijdens het uitgaan zou een 16-jarige inwoner van Purmerend een woordenwisseling hebben gehad met een ander in een café aan de Koemarkt. Later wanneer de tiener al weg is uit het café en loopt op de Wagenweg wordt hij plotseling aangesproken door een jongeman van tussen de 20 en 25 jaar oud.

Hij vraagt: “Wat deed je bijdehand op de Koemarkt”. Waarop de tiener reageert met: “Er hoeft geen vechtpartij te komen ofzo, we kunnen er ook normaal over praten.” Daar dacht de dader blijkbaar anders over want niet veel later mishandelde hij de jongen. Hij trapte hem en trok vervolgens zijn telefoon uit zijn hand en rende weg in de richting van het Doplaantje.

Het slachtoffer liet het hier niet bij zitten en rende hem achterna. Die was daar klaarblijkelijk niet van gediend en rende weer terug. Eenmaal bij het slachtoffer begon hij hem weer ernstig te mishandelen. Hij bleef hem maar trappen totdat de tiener iets hoorde knakken in zijn knie. Niet veel later gaat hij knock out van de pijn midden op straat waar hij door een aantal vrienden wordt aangetroffen.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl