Lijntjes cocaïne © crime nieuws

Tiener snuift coke, drinkt en stript met vader van het jaar

Een vader in de Verenigde Staten staat op de nominatie voor vader van het jaar nadat hij zijn tienerdochter cocaïne, alcohol en wiet gaf en haar ook nog eens liet strippen in een stripclub in Miami.

De 59-jarige Jose Manuel Arguelles is vorige week gearresteerd omdat hij zijn minderjarige dochter cocaïne en wiet zou hebben gegeven. Daarnaast is hij ook aangeklaagd omdat hij zijn dochter van 16 en haar vriendin van 17 liet strippen in een stripclub.

De zaak kwam aan het rollen toen de ex-vrouw van de vader van het jaar foto’s van de wilde nacht op de telefoon van haar dochter zag. Zo was onder meer te zien hoe de 16-jarige en haar 17-jarige vriendin cocaïne snoven in een stripclub. Toen de moeder haar vroeg naar de wilde nacht zei ze dat haar lieve papa haar had meegenomen naar de stripclub.

Dit was ook niet de eerste keer want het meisje vertelde haar moeder dat ze meerdere malen met papa naar de stripclub was geweest over een periode van zes maanden. De tieners zouden niet helemaal naakt zijn geweest in de stripclub maar dansten met bikini’s in de club. De stripclub waar de tieners dansten, cocaïne gebruikten en alcohol hebben gedronken is gesloten.

Lijntjes cocaïne © crime nieuws
Lijntjes cocaïne © crime nieuws