© crime-nieuws.nl

Tip Meld Misdaad Anoniem leidt naar drugshandel met pakjes in brievenbussen na betaalverzoek

De politie heeft na een melding via Meld Misdaad Anoniem verdachten aangehouden voor de handel in grote hoeveelheden cocaïne.

De verdachten uit Den Haag kwamen in beeld na de binnengekomen melding inzake mogelijke drugshandel. Op de Vaillantlaan en aan de De la Reyweg werden op donderdag 15 december de twee mannen aangehouden. Twee jaar lang verkochten zij volgens de politie grote hoeveelheden cocaïne in het centrum van Den Haag.

De mannen hadden tijdens het handelen geen contact met hun afnemers. De drugsklanten kregen een betaalverzoek en de cocaïne werd vervolgens afgeleverd in hun brievenbus. Na uitgebreid onderzoek had de politie voldoende bewijs om de mannen aan te houden. 

Een derde, minderjarige, verdachte werd aangehouden tijdens een doorzoeking bij een van de twee verdachten. Bij hem werden meerdere bolletjes aangetroffen. Bij de doorzoekingen werden twee personenauto’s en twee scooters, waarvan één gestolen, aangetroffen. Deze werden, naast handelshoeveelheden cocaïne, heroïne en geld, in beslag genomen.