Op internet is een video opgedoken van een oma op een fiets in Zutphen die een moslima aanvalt om haar hoofddoek en die zelfs van haar hoofd probeert te trekken.

Dat meldt DutchTurks. De 26-jarige slachtoffer stond bij een bushalte in Zutphen te wachten op de bus toen ze aangesproken werd door de vrouw op de fiets. Ze werd vrijwel direct aangevallen om het feit dat ze een hoofddoek draagt. Daar was ‘boze oma’ het kennelijk niet mee eens. Toen ze werd opgenomen probeerde ze zelfs de hoofddoek eraf te trekken. Hoe zielig ben je dan? Zo oud, zielig en gefrustreerd. Dan heb je echt gefaald in het leven.

Het is niet één en al ellende want het slachtoffer werd ook in bescherming genomen door vier Nederlandse mannen. Zij spraken de oma op de fiets aan op haar bespottelijke en discriminerende gedrag. Het slachtoffer is nog in shock na de laffe aanval van mevrouw ‘boze oma’ op de fiets.

PVV-achtige OMA gaat #DomInVerzet

Like en deel en laat zien hoe sommige doodgewone Nederlanders zijn veranderd in monsters met waanideeën en haatgevoelens tegenover moslims. Misschien dat de rest van Nederland er door wakker schrikt.

Geplaatst door DutchTurks.nl op zaterdag 26 maart 2016